Fructe pentru iarna

Timp estimat de citire0 minute, 22 secunde

Legumele si fructele sunt foarte importante in alimentatie pe tot parcursul anului dar mai ales in timpul iernii deoarece contin vitamine, fibre si alte componente benefice pentru organismul nostru.Bananele au Vitamina B6, fibre, potasiu si vitamina C, la fel si clementinele, portocalele rosii, strugurii, grapefruitul, kiwi, portocalele, rodiile care contin vitamina A si C, pomelo, mandarinele. Majoritatea acestor fructe iti asigura vitaminele necesare pe timpul zilei, fiind si foarte gustoase.

Mai multe………FoodFit

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate