FitCurves, Diamond Lady Studio & Spa si Vera Med Club Family.- Primul card de fidelitate pentru femei

Timp estimat de citire0 minute, 37 secunde

Incepand cu data de 10 martie 2011 se lanseaza primul card de fidelitate dedicat femeii secolului XXI. Cardul ofera un discount de 30% si este o imbinare a serviciilor de infrumusetare, fitness si nutritie, oferite de FitCurves, Diamond Lady Studio & Spa si cabinetul de nutritie Vera Med Club Family.

Discount-ul se aplica atat in randul clientelor deja existente cat si in randul doamnelor si domnisoarelor interesate de serviciile oferite de cei trei parteneri. Initiativa este sustinuta de vedete autohtone precum Andreea Raicu si Mihaela Radulescu.

Femeia secolului XXI este femeia puternica, femeia mama, femeia stilata, femeia preocupata de cum arata si de ceea ce mananca. Este femeia care ignora trecerea timpului si imbatraneste frumos”, afirma Veronica Daghie, primul nutritionist din Romania care a implementat dieta personalizata.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate