Fisticul are mai putine calorii decat se credea

Timp estimat de citire0 minute, 42 secunde

Un nou studiu, realizat de Ministerul Agriculturii din SUA si publicat in Jurnalul Britanic de Nutritie, arata faptul ca organismul uman nu absoarbe in intregime grasimile din fistic, iar numarul de calorii ingerate este, practic, mai mic decat se credea initial.

Astfel, in urma studiului realizat pe 16 adulti clinic sanatosi, s-a demonstrat faptul ca fisticul este una dintre cele mai slabe fructe oleaginoase din punct de vedere caloric. Conform noilor concluzii ale oamenilor de stiinta, o portie de 30 de grame de fistic are 160 de calorii, cu 5,9% mai putin decat se credea inainte.

Contrar parerilor initiale, autorii studiului ne asigura ca fisticul este un aliment ce poate fi introdus cu succes intr-o dieta sanatoasa si saraca in calorii, intrucat nu ingrasa (daca este consumat totusi cu moderatie) si chiar sustine sanatatea cardiovasculara, avand de asemenea un continut mare de fibre si proteine.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate