Familia la regim

Timp estimat de citire:

2 minute, 19 secunde

Ma numesc Stoian Alexandru, sunt din localitatea Tulcea, judetul Tulcea. Printr-un prieten am inceput sa citesc revista dumneavoastra. M-am ambitionat asa tare ca am reusit sa slabesc in patru luni 40 kg.Am 38 de ani si aveam greutatea de 127 kg la 1,78 m inaltime. Am slabit atat de alert incat in primele 2 saptamani slabisem 15 kg. Acum am 87 kg, si ma simt alt om. Imediat dupa cura de slabire, Tulcea fiind un oras mic, multi din fostii prieteni nu ma mai recunosteau, unii prieteni ma intrebau de ce boala sufar.
Dupa mine, a intrat la regim sotia mea Stoian Mariana, care avea 96 kg si acum are 70 kg si fetita mea, Stoian Andreea care avea 65 kg si acum are 48 kg.

Cum am procedat
Oamenii ma opreau pe strada sa le spun ce am facut. Unii chiar s-au decis sa-mi urmeze exemplu. Am intrat telefonic in direct cu postul TV Realitatea la o emisiune ce trata acest subiect si nu le-a venit a crede, ramasese sa ma sune si sa ma invite la o urmatoare emisiune. Vreau sa mentionez ca a tine o cura de slabire fara a consulta un medic reprezinta un risc. Sa va spun ce am facut si pe ce s-a axat cura mea de slabire: am un serviciu de sedentar, iar obiceiul de a sta la televizor si a rontai m-a adus in situatia aceasta. In primul rand sunt un gurmand si nu pot sta o zi fara dulciuri. Primul lucru, am schimbat painea alba cu painea neagra si am renuntat la a mai manca dupa ora 20:00; am schimbat dulciurile cu fructele, am trecut pe salate de orice fel, am inlocuit zaharul cu mierea de albine si uleiul de floarea-soarelui cu uleiul de masline. La toate schimbarile acestea am adaugat multa miscare, am inlocuit masina cu bicicleta, si la 3 zile alergam pe loc, pe paturi 75 de minute dupa muzica formatiei Modern Talking; pe melodiile ritmate alergam, pe cele lente faceam flotari si alte exercitii. Am ajuns sa fac de la 3-5  flotari pe zi la 700-800 flotari pe zi cate 50-60 pe ora.

Alte recomandãri!
Celelalte exercitii cuprind: genuflexiuni, abdomene (la inceput pe scaunel), fandari laterale. Acum ma mentin la aceasta greutate de 87 kg pastrand dieta si alergand o data pe saptamana cam 7 km, de obicei dimineata sau seara cand am timp. Sper din tot sufletul ca prin revista dumneavoastra, urmarind exemplul nostru, al familiei Stoian din Tulcea, sa trezim si alte ambitii de a slabi cat nu este tarziu si va mai permite varsta. Oameni grasi, urmati exemplul si nu veti regreta! Scapati de vechile obiceiuri, schimbati-va total. Noi, familia Stoian, consideram ca ne-am nascut a doua oara. Profitam de timp pentru a pleca in drumetii cat mai mult pe jos. Cred ca fotografiile noastre sunt extrem de elocvente. CURAJ!

Septembrie 2005

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate