Expo Diabet 2010

Timp estimat de citire0 minute, 36 secunde

Cea de-a 4-a editie a Targului de Diabet si Nutritie, Expo Diabet 2010 va avea loc la Palatul National al Copiilor (Bucuresti, Bulevardul Tineretului nr. 8-10) sambata si duminica, 12 si 13 iunie 2010.Expozitia se adreseaza atat bolnavilor de diabet si familiilor acestora, celor care au probleme de nutritie, dar si persoanelor care, indiferent de varsta, vor sa se mentina sanatoase. Vizitatorii vor avea posibilitatea sa-si masoare, gratuit, glicemia si tensiunea, sub supravegherea medicilor specialisti si sa viziteze cele peste 20 de standuri cu produse sau servicii specifice. Intrarea la Expo Diabet 2010 va fi gratuita, iar programul de vizitare a targului va fi 10.00-18.00. Mai multe informatii se pot gasi pe www.expodiabet.ro.

               

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate