EXPO DIABET 2010 – Targul de Diabet si Nutritie

Timp estimat de citire0 minute, 41 secunde

Cea de-a 4-a editie a Targului de Diabet si Nutritie – EXPO DIABET 2010 – isi deschide portile, in Capitala, pe 12 si 13 iunie 2010, cu incepere de la orele 10:00, la Palatul National al Copiilor (Bulevardul Tineretului nr. 8-10).EXPO DIABET se adreseaza atat bolnavilor de diabet si familiilor acestora, celor care au probleme de nutritie, dar si persoanelor care, indiferent de varsta, vor sa se mentina sanatoase.

Vizitatorii vor avea posibilitatea sa-si masoare, gratuit, glicemia si tensiunea, sub supravegherea medicilor specialisti si sa viziteze cele peste 20 de standuri cu produse sau servicii specifice, care sa previna aparitia diabetului sau sa–l controleze corect cand acesta deja s-a instalat.

Intrarea la EXPO DIABET 2010 este gratuita, iar programul de vizitare a targului pe parcursul celor doua zile (12 si 13 iunie) este 10.00 – 18.00.
Mai multe informatii se pot gasi pe:

www.expodiabet.ro

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate