Editorial

Retete de sanatate de la Naturalis Regimul alimentar e bine sa fie modificat la sfarsitul toamnei pentru intarirea sistemului imunitar, prevenirea stresului, gripei sau problemelor circulatorii.
SILUETA oamenilor activi Cand sunteti solicitati de activitatile zilnice sau sunteti o persoana inalta, de constitutie atletica, dar care vreti sa dati „burtica” jos, o dieta cu prea putine calorii risca sa va schimbe neplacut ritmul de viata. Dieta pentru oameni activi va aduce zilnic in jur de 1800 de calorii in conditiile…
De ce nu imi place corpul meu? Imaginea corpului nostru se contureaza din copilarie. Multe rani afective pot face dificila relatia cu corpul nostru. Daca nu ne place cum aratam, nu putem iubi si nu ne simtim iubite. Imaginea pe care o vedem in oglinda nu este intotdeauna cea pe care o dorim.
Cum iti mentii greutatea dupa dieta? Felicitari! Ai reusit sa slabesti! Acum esti mai slaba si mai frumoasa. Insa, iti vei putea oare pastra greutatea castigata cu atata sudoare? Daca ai urmat o dieta de slabit timp de cateva saptamani, cantitatea de energie furnizata de alimente a fost mult mai mica decat te-ai fi asteptat.
Vinovati fara vina! Aveti probleme cu greutatea? Consumati alimente interzise, nu va calculati caloriile si nu stiti in ce perioada a zilei trebuie sa mancati? Motivul pentru care nu slabiti cu toate ca va infometati (folosind o dieta saraca in calorii) este acela ca metabolismul va detecta orice deficienta de calorii si va…

Video

Ofertele lunii la Catena

Politica de confidentialitate