EA FIT, acum in Romania

Timp estimat de citire0 minute, 37 secunde

Prin intermediul farmaciilor CATENA, romanii au acum posibilitatea de a cumpara suplimentele marca EA FIT, dedicate atat sportivilor, cat si persoanelor care isi doresc sa piarda in greutate.Produse in Franta, gamele Ea FIT contin ingrediente atent selectate astfel incat sa fie de cea mai buna calitate nutritiva. Ca particularitati amintim adaugarea de probiotice precum si prebiotice pentru o digestie imbunatatita si prevenirea balonarii, dar si continutul de vitamine, minerale si oligoelemente pentru a furniza energie. Suplimentele de nutritie sportiva EA FIT sunt folosite de campioni si respecta codul mondial anti-dopaj. Gama pentru slabit este variata, continand gustari hipocalorice, produse anticelulitice, impotriva retentiei de apa, pentru controlul apetitului, pentru modelarea taliei, abdomenului si coapselor. Suplimente de calitate la cele mai bune preturi! 
 
 

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate