Duo Svelta, un duo eficient pentru slabit

Timp estimat de citire0 minute, 23 secunde

Pachetul special pentru slabit Duo Svelta contine doua produse – Extract de pin coreean si Fibre – care va ajuta sa pierdeti din greutate prin reglarea tranzitului intestinal si scaderea poftei de mancare.

Extractul de pin coreean, bogat in acid pinolenic, substanta ce apartine acizilor grasi nesaturati omega-6, favorizeaza instalarea senzatiei de satietate. Fibrele contribuie la reducerea greutatii corporale prin cresterea senzatiei de satietate si mentinerea functiei intestinale normale. Produs disponibil pe Raftul de Slabit din Farmaciile Catena.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate