Dots, un desert nutritiv

Timp estimat de citire0 minute, 36 secunde

Dots este un desert simplu, light si nutritiv, pe baza de branza de vaci degresata, obtinuta din cel mai bun lapte si invelita cu un strat subtire de ciocolata.Branza de vaci este o sursa importanta de proteine usor asimilabile, calciu, fosfor, vitamine din complexul B, fiind recomandata in maladiile ficatului, sistemului cardio-vascular, in obezitate, diabet zaharat. De asemenea, brana de vaci are efect benefic in cazul gastritei, a bolilor ulceroase si in pancreatite. Ca forma de prezentare, Dots se gaseste pe piata in cinci variante: natur (cu crema de branza dulce si fina), cu crema de branza si ciocolata, cu crema de branza si caise, cu crema de branza si capsuni si cu crema de branza si alune.

Stefan Stan 

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate