Dom, cel mai modern restaurant din Targoviste, si-a deschis portile

Timp estimat de citire1 minut, 32 secunde

Recent a avut deschiderea restaurantul Dom, cel mai modern si amplu spatiu dedicat gastronomiei si gazduirii evenimentelor din Targoviste. Situat in  zona bazei de agrement, Dom este un proiect gandit sa ofere publicului larg o varietate de spatii dedicate petrecerii timpului liber: o sala de mese pentru 650 de persoane, o terasa cu piscina de 300 mp, o gradina si un loc de joaca pentru copii,conturate de gabioane de piatra menite sa protejeze vizual si acustic locatia, astfel oferind  intimitate.

Cupola salii de restaurant este construita pe un subsol general ce adaposteste toate dependintele, respectiv: grupuri sanitare, depozite, un bar, un loc de joaca pentru copii si bucataria, toate asezate langa o parcare de 150 de locuri. Dom isi propune sa fie inedit sub toate aspectele, de la modul de gandire al spatiului la designul ultra modern si inovativ, punand accent pe servirea de calitate, produse culinare de top, pe muzica ambientala live si aer curat, in scopul de a promova un mod de viata sanatos.

Meniul restaurantului este realizat de catre Chef Adrian Trandafir, un bucatar cu experienta, prieten vechi al revistei noastre.

“Am construit acest spatiu din dorinta de a crea un restaurant inedit  care sa ofere oamenilor buna dispozitie . Astfel, a luat nastere provocarea de a construi ceva proiectat cu simt estetic si rigurozitate, la cele mai inalte standarde. Nimic din acest complex nu este facut «cum e mai usor». Totul este facut «cum trebuie», fiind gandit din perspectiva necesitatilor  clientilor. Astfel, Dom a luat nastere tocmai pentru a oferi un cadru deosebit, in care cei din Targoviste sa isi poata petrece momente de relaxare”, a declarat Dragos Finteanu, proprietarul complexului Dom.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate