Doar 5 minute in aer liber pentru a te simti mai bine

Timp estimat de citire0 minute, 27 secunde

Oamenii ar trebui incurajati sa petreaca mai mult timp in parcuri si gradini, spun cercetari recente, realizate in Marea Britanie.Doar 5 minute pe zi de exercitiu moderat (plimbare, alergare usoara, mers pe bicicleta) imbunatateste sanatatea mentala. Multe studii au demonstrat acest lucru, insa pâna in prezent nu se stia care este durata minima necesara pentru ca efectele pozitive sa se manifeste. 5 minute pe zi de exercitiu usor in aer liber sunt suficiente pentru ca riscul de boala mentala sa scada, sa ne relaxam si sa simtim o stare de bine.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate