Diete care pot face minuni in cazul arterosclerozei

Timp estimat de citire0 minute, 30 secunde

Exista trei diete care pot face minuni in cazul arterosclerozei: este vorba despre dieta mediteraneana, cea cu putine grasimi si cea cu putini carbohidrati, arata cercetatorii israelieni.Un studiu realizat la universitatea din Ben-Gurion arata ca aceste diete pot reduce cantitatea de grasime care se depune pe artere. Dupa doi ani, grasimea depusa pe arterele voluntarilor a fost redusa cu aproape 5%. Specialistii cred ca un beneficiu important al dietelor il reprezinta reducerea tensiunii arteriale.
Chiar daca dieta nu reduce in mod semnificativ cantitatea de grasime depusa pe artere, studiul arata ca arteroscleroza poate fi prevenita prin regimul alimentar.


news.bbc.co.uk

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate