Dieta ketogenica pentru controlul atacurilor de inima

Timp estimat de citire0 minute, 56 secunde

Pacientii care sufera de atacuri de inima zilnice si severe tratati prin dieta ketogenica pot rasufla usurati. Nu numai ca aceasta dieta da rezultate, dar nici nu are efecte secundare pe termen lung afirma oamenii de stiinta americani. Dieta ketogenica saraca in carbohidrati elimina atacurile de inima.Este folosita ca terapie pentru videncarea spasmelor minore si in tratarea atacurilor care nu pot fi controlate prin medicatie la copii. Dieta este foarte eficienta dar complicata si uneori foarte greu de mentinut. Temporar poate sa creasca colesterolul si in cazuri extrem de rare poate cauza pietre la rinichi.
In ciuda efectelor secundare temporare, oamenii de stiinta au  considerat ca dieta ketogenica este sigura pe termen lung, iar acum au si dovezi ca acest lucru este adevarat.
Dovada este bazata pe un studiu efectuat pe 101 pacienti cu varste cuprinse intre 2 si 26 de ani tratati cu dieta ketogenica timp de minim 16 luni si maxim 8 ani. Dupa terminarea studiului pacientii au intrerupt dieta pe o perioada cuprinsa intre 8 luni si 14 ani. Aproximativ 80% din pacienti au scapat de atacurile de inima sau acestea s-au redus la jumatate.
 
Mai multe… ScienceDaily

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate