Despre Desiree

Timp estimat de citire1 minut, 1 secunda

Am creat un loc special, cald si intim, care iti va servi de minune drept oaza de relaxare si rasfat. L-am numit Désirée Beauty Center, fiindca aici dorintele tale se implinesc. Aici, te vei simti, cu siguranta, ca o printesa.Odata ajunsa, vei fi intampinata de o echipa gata sa iti ofere o gama completa de servicii care sa iti satisfaca exigentele de femeie frumoasa si inteligenta, fie ca doresti relaxare, tonifiere, hidratare sau tratamente speciale pentru slabire. Tocmai de aceea te afli intr-un Centru de Intretinere si Remodelare Corporala!

Alege combinatia dorita dintre cele pregatite pentru tine, sau creaza-ti singura abonamentul in functie de dorintele tale, pe baza serviciilor oferite: masaj de relaxare, masaj anticelulitic/terapeutic, masaj facial, reflexoterapie, vacuum, electrostimulare sau impachetari- toate realizate cu produse si echipamente de cea mai buna calitate.

Ne gasesti usor: suntem la doar 5 minute de Piata Charles de Gaulle, pe strada Lev Tolstoi nr.7, intr-o zona linistita si plina de verdeata. Sunt multe autobuze care ajung in zona (131, 331, 330, 335, 282) iar statia de metrou Aviatorilor (cu peronul pe partea dreapta) este la 2 pasi. Daca alegi sa vii cu masina, poti sta fara grija – gasesti loc de parcare la orice ora – am testat personal.
 

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate