De ce nu reusim sa slabim

Timp estimat de citire0 minute, 58 secunde

Practicarea sportului fara dieta

Nimeni nu neaga importanta exercitiului fizic in lupta cu kilogramele in plus, doar ca nu e cazul sa-i atribuim un merit prea mare. Experimentul unui grup de cercetatori de la Universitatea din Louisiana, SUA, vine cu dovezi in acest sens. Oamenii de stiinta au monitorizat, timp de jumatate de an, 464 de femei supraponderale, pe care le-au impartit in mod aleatoriu in patru grupe: unele au consumat portii mai mici de mancare, fara a-si modifica ritmul antrenamentelor, celelalte s-au antrenat cate 72, 136 si 194 de minute in fiecare saptamana, fara sa-si schimbe meniul. Rezultatele i-au surprins atat pe cercetatori, cat si pe participante. Femeile care au dedicat sportului numarul cel mai mare de ore, muncind din greu la antrenamente, nu au pierdut mai multe kilograme decat celelalte! Concluzia desprinsa de aici? Pentru a slabi nu e suficient sa faci miscare, e nevoie si de un regim alimentar adecvat – in lipsa acestuia, toate eforturile sunt in zadar.

Peste 55% din populatia adulta a Romaniei este supraponderala sau obeza, conform celui mai recent studiu realizat de IMAS Marketing si Sondaje. In acelasi timp, 35% dintre ei sar peste micul dejun, iar 22% cina este principala masa a zilei.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate