Cum fac sex obezii

Timp estimat de citire1 minut, 3 secunde

Datorita versalitatii uimitoare a echipamentului sexual uman este aproape intotdeauna posibil sa cuplezi penisul si vaginul.

Unul din marile obstacole pentru sex – uneori literal – este obezitatea. Pe masura ce un cuplu imbatraneste si se ingrasa, abdomenele lor marite imping vaginul din ce in ce mai departe de falus. Din nefericire, penisul nu se poate lungi pentru a fi cu un pas inaintea burtii si pana la urma vaginul iese din raza lui de actiune. Solutia ideala ar fi ca ambii parteneri sa slabeasca. Asta insa nu e intotdeauna posibil.

Solutia practica este sa gasesti o modalitate de a face sex care ocoleste abdomenele proeminente. Una din cele mai eficiente pozitii este tehnica “ in T”. Femeia sta in pozitia obisnuita, pe spate cu picioarele larg desfacute. Partenerul ei sta pe o parte cu soldul catre ea, sub arcul format de picioarele ei ridicate. Nemaifiind in drum ambele abdomene, penisul poate merge pana la capat si poate intra in vagin. O alta solutie simpla este faimoasa pozitie a “calaretei”, in care barbatul sta pe spate iar partenera il incaleca. Mai exista si tehnica ”calaretei inverse”, in care ea il calareste la fel doar ca sta cu fata spre picioarele lui, nu spre cap. Ambele pozitii dau cale libera penisului spre vagin.

Dr. Miruna Cristescu

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate