Cu multa vointa se poate

Timp estimat de citire1 minut, 8 secunde

Numele meu este Anichitei Brindusa, am 1.65 m si 78 de kg. Insa, greutatea aceasta nu am avut-o mereu. Pina acum un an, aveam 120 de kilograme. In luna martie 2005 m-am hotarit in sfirsit sa slabesc.De mica am fost un copil “gras”. Pe la 10 ani, parintii ingrijorati de greutatea mea m-au dus la doctor. Atunci doctorii mi-au precris regim, dar fiind copil nu constientizam. Abia peste multi ani mi-am dat seama ce inseamna sa fii gras, mai exact cind m-am confruntat cu privirile dispretuitoare ale celor din jur. La inceputul lunii martie, 2005, m-am hotarit: trebuie sa dau kilogramele in plus jos. Am inceput intii cu urmatorul regim:
Dimineata: o cafea.
Prinz: salata de varza (spanac).
Seara: 2 – 3 mere.
Dupa o luna am slabit vreo 8 kg. Apoi am inceput sa maninc cite o saptamina lactate cu cereale, apoi o saptamina fructe, alta legume, apoi carne de pui, peste cu salata, pina cind in luna iunie am descoperit revista dumneavostra care m-a ajutat sa slabesc in continuare. Am tinut apoi o zi lapte, o zi cartofi (1 kg) apoi 1,5 kg supa de zarzavat, o zi mere si o zi 0,5 kg carne. Am mai incercat de asemenea supa de varza. Am slabit cu ea 5 kg. Acum am 78 kg, dar pina in primavara vreau sa mai slabesc inca 20 de kg. Credeti-ma! Cu multa vointa se poate!

Cu mult drag,
Brandusa

Martie 2006

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate