CSM Targoviste, cea mai buna echipa de baschet feminin din Romania

Timp estimat de citire1 minut, 20 secunde

Echipa de baschet a Targovistei aduce un nou motiv de mandrie orasului. La mai putin de o luna de cand a fost desemnata castigatoarea Cupei Romaniei la baschet feminin, CSM Targoviste adauga o noua victorie in palmares: intr-un top intocmit de eurobasket.com, echipa de langa Turnul Chindiei a fost desemnata cea mai buna echipa de baschet feminin din Romania.

In realizarea clasamentului s-au luat in considerare criterii precum rezultate in campionate interne, participarea la cupe europene si rezultate obtinute aici, rezultatele celorlalte echipe ale Romaniei in campionate, recordurile ultimelor cinci saptamani, rezultatele sezoanelor precedente, dar si coeficientul baschetului in tara.

“E o mare onoare pentru noi sa fim numiti cea mai buna echipa de baschet feminin din Romania. E o onoare, in primul rand, dar si o recunoastere a muncii depuse de fete. Cred ca aceasta numire ne ambitioneaza si mai tare, ca la anul sa urcam si mai sus de atat in top. Pana la urma, nu reprezentam doar Targovistea, ci intregul baschet feminin romanesc”, a declarat Florin Nini, antrenorul CSM Targoviste. 

In clasamentul publicat pe eurobasket.com, CSM Targoviste s-a clasat pe locul 60, fiind prima clasata a Romaniei. Topul este dominat de departe de echipe din Spania, Rusia si Turcia, care au ocupat primele 8 pozitii din top 10.

Alte echipe romanesti prezente in top 100 sunt Alba Iulia (locul 81), ICIM Arad (locul 82), Alexandria (locul 83) si TarguMures (locul 92).

Eurobasket.com impreuna cu usbasket.com, latinbasket.com, asia-basket.com, africabasket.com si australiabasket.com este site-ul numarul 1 in lume dedicat baschetului, avand cea mai mare acoperire despre acest subiect din peste 193 de tari si din 406 ligi.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate