Cros pentru o cauza umanitara

Timp estimat de citire:

1 minut, 14 secunde

Athenee Palace Hilton Bucuresti si Fundatia pentru Comunitate Hilton vor alerga “In jurul Pamantului intr-o zi” pentru o cauza umanitara.

Athenee Palace Hilton invita comunitatea locala sa se alature unui demers caritabil si sa alerge “In jurul Pamantului intr-o zi”, duminica 26 iunie 2011, in Parcul Tineretului. Acest eveniment face parte din seria actiunilor caritabile pe care Fundatia pentru Comunitate Hilton le organizeaza in fiecare vara si la care participa numeroase hoteluri din toata Europa. Athenee Palace Hilton Bucuresti ia parte pentru prima data la aceasta campanie continentala de strangere de fonduri pentru cauze umanitare, sub egida Fundatieipentru Comunitate Hilton, parte a Hilton Worldwide. Angajatii, impreuna cu familiile lor, membrii fundatiei caritabile, oaspetii hotelului, locuitori ai Bucurestiului, toata lumea este invitata pe 26 iunie 2011, sa alerge “In jurul lumii intr-o singura zi”
impreuna cu alte peste 70 de hoteluri din 8 tari.
Evenimentul din Bucuresti, organizat pe data de 26 Iunie 2011 in Parcul Tineretului incepand cu ora 09:00, va contine trei probe: cursa clasica de alergare, cursa pe biciclete si cursa creativa. Cei care doresc sa participe la acest evenimet caritabil vor plati o taxa de 25 Ron valabila pentru toate cele trei curse. Taxa de inscriere la acest eveniment acopera cheltuielile de organizare, fiecare participant primind la inscriere un formular pentru donatii. Toate sumele stranse, in urma donatiilor, de catre Athenee Palace Hilton Bucuresti vor merge in mod direct catre United Way Romania, pentru a ajuta peste 1000 de copii care sufera boli grave si au nevoie de spitalizare indelungata.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

  1. 1**a spune:

    pacat ca nu sa premiat si locul 2 si 3 chiar daca a fost pentru copii trebuia nici locul 1 sa nu se premieze

Politica de confidentialitate