Consumul de dulciuri poate provoca impotenta la barbati

Timp estimat de citire0 minute, 26 secunde

Conform unui studiu realizat de o echipa de cercetatori irlandezi, consumul excesiv de dulciuri poate afecta iremediabil sanatatea si performantele sexuale ale barbatilor.

Consumul de dulciuri poate afecta nivelul de testosteron din organism, ceea ce cauzeaza impotenta si sterilitate. Pentru a demonstra aceasta teorie, cercetatorii le-au oferit voluntarilor 75 mg de glucoza, dupa care le-a fost masurat nivelul zaharului din sânge. Astfel s-a demonstrat ca apa indulcita a scazut nivelul testosteronului cu 25%, si chiar dupa doua ore de la consumul glucozei nivelul acestuia a ramas neschimbat.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate