Conferinta Nationala de Medicina a Familiei

Timp estimat de citire0 minute, 57 secunde

Societatea Academica de Medicina a Familiei si comitetul de organizare anunta ca se va desfasura Conferinta Nationala de Medicina a Familiei, perioada 24-27 octombrie 2012, la Crystal Palace Ballrooms, in Bucuresti.

Conferinta va fi prezidata de Prof.Dr. Adrian Restian si Prof.Dr. Dumitru Matei, fiind creditata de CMR si are ca tema principala ”Promovarea sanatatii (de la preventie la tratament) in societatea contemporana”.

Sectiuni:

1. Patologie respiratorie.

2. Imunoprofilaxie / inflamatie.

3. Antibioterapie si patologie infecto-virala.

4. Diabet zaharat si boli endocrine.

5. Patologie pediatrica in medicina de familie.

6. Patologie cardiovasculara.

7. Reumatologie. hematologie. boli sistemice.

8. Hepato-gastroenterologie.

9. Patologie psihiatrica in medicina de familie.

10.Obstetrica si ginecologie in medicina de familie.

In cadrul manifestarii vor participa medici cu specialitatea medicina de familie si specialitati conexe, numeroase companii famaceutice, precum si alte personalitati reprezentative pentru sfera medicala.

Medicii participanti la conferinta  vor primi certificate de atestare cu credite EMC, precum si un abonament cu reducere 50% pentru un an la Revista Practica Medicala, revista oficiala a Societatii Academice de Medicina a Familiei (SAMF) din Romania. Abonamentul ofera 5 credite EMC, credite suplimentare conferintei.

Pentru informatii suplimentare  inscriere si oportunitati, accesati http://www.medica.ro/home.html 

 

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate