Conferinta Nationala de Farmacie, 15-17 noiembrie 2012

Timp estimat de citire1 minut, 1 secunda

In  perioada 15-17 noiembrie 2012, la  Crystal Palace Ballrooms – Bucuresti, se va desfasura Conferinta Nationala de Farmacie, eveniment organizat de Colegiul Farmacistilor din Romania si Asociatia Medicala Romana, in parteneriat cu Agentia Nationala a Medicamentului si Colegiul Medicilor din Romania.Tema generala a conferintei este ” Actualitati in practica farmaceutica”, manifestarea  fiind prezidata de Prof. Dr. D. Lupuleasa.

Conferinta este interdisciplinara, avand dubla acreditare, atat pentru farmacisti, cat si pentru medici.
Creditare: 30 credite EFC plus 24 credite EMC (puncte obtinute la editia precedenta).

Participantii la conferinta vor primi gratuit numarul curent al Revistei Practica Farmaceutica, revista Oficiala a Colegiului Farmacistilor din Romania. Pe parcursul desfasurarii evenimentului, abonamentul pentru un an  la revista va avea o reducere de 50%, si ofera 10 credite EFC, credite suplimentare conferintei.

Sectiuni:
1.Noutati in medicatia diferitelor patologii.
2.Formulari moderne.
3.Combinatii medicamentoase.
4.Probleme actuale (original vs generic).
5.Interactiuni medicamentoase.
6.Reglementari actuale in prescrierea medicamentelor.
7.Medicatia varstei a treia (necesitati farmaco-terapeutice vs necesitati economice).

Conferinta anunta o medie de peste 1.000 de farmacisti cu practica in spital si ambulator, precum si medici practicieni participanti la lucrari.

Pentru  informatii suplimentare  inscriere, accesati  http://www.medica.ro/.

Contact:
Nume: Iulia Nistoroiu
Depart.Marketing& PR
Telefon: 0742 155 510
E-mail: iulia@empire.com.ro

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate