Combate astenia de primavara! Cumpara pachetul Catena!

Timp estimat de citire0 minute, 34 secunde

Primavara este perioada cea mai potrivita pentru intarirea organismului. Farmaciile Catena ofera celor care vin in farmacie un pachet antiastenie cu rol in fortifierea, tonifierea si energizarea organismului.

  • Naturalis Vitamina C are un rol important in fortificarea sistemului imunitar, circulator si osos: creste rezintenta la infectii, este un excelent protector al vaselor de sange, are efect tonic aupra intregului organism.
  • ·      Ginseng Laropharm este recomandat in ameliorarea disfunctiilor usoare ale sistemului nervos central. Actioneaza ca stimulent si tonic nervos, crescand capacitatea de adaptare a organismului la factorii de stres.
  • Spirulina Laropharm se recomanda in starile de oboseala, in covalescenta si astenie.

Promotia este valabila numai in farmaciile Catena.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate