Clarinol plus Ceai verde

Timp estimat de citire0 minute, 23 secunde

Combinatia de Clarinol si ceai verde de la Walmark te ajuta sa slabesti prin detoxifierea organismului in mod natural, datorita actiunii duble a sursei unice de CLA (acid linoleic conjugat) si a ceaiului verde.

Utilizate impreuna, cele doua ingrediente active iti scad apetitul si contribuie la eliminarea grasimilor si a toxinelor acumulate in organism. Utilizeaza acest supliment inaintea sau in timpul curelor de slabire, pentru detoxifierea intregului organism si pierderea kilogramelor in plus.

Produs disponibil la Catena.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate