Ciocolata fara grasimi

Timp estimat de citire:

0 minute, 55 secunde

Oamenii de stiinta au inlocuit particulele de grasime care se gasesc intr-o ciocolata normala cu substante lipsite de calorii precum apa, gel sau aer. Un grup de cercetatori britanici de la Universitatea din Birmingham a inventat ciocolata care are un continut scazut de grasimi si are in componenta ei aproape doua treimi apa.Oamenii de stiinta sustin ca noul produs are un gust identic cu alimentul obisnuit. Mai mult, noua ciocolata ofera senzatia de satietate imediat, dand posibilitatea gurmanzilor sa nu mai manance nimic timp de sase ore, deoarece produsul ofera senzatia de "plin" imediat ce a intrat in contact cu acidul gastric."Este gustarea ideala dintre mese. Aceasta ciocolata ne ajuta sa renuntam la prostul obicei de a mai rontai cate ceva, atunci cand stam la birou", spune dr. Philip Cox, autorul cercetarii. Pentru a ajunge la acest nou produs, oamenii de stiinta au inlocuit particulele de grasime, care se gasesc intr-o ciocolata normala, cu substante lipsite de calorii precum apa, gel sau aer. Mai mult, specialistii au conectat particulele de apa cu cristalele de unt de cacao.

Zeenews

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate