Cele mai bune plante pentru slăbit

Timp estimat de citire0 minute, 40 secunde

Pentru controlul apetitului

Focus pe fucus, dacă apetitul îți dă de furcă și nu se lasă cu una cu două astâmpărat. Este vorba despre o algă marină brună bogată în aminoacizi, vitamine, minerale și oligoelemente, principii amare, mucilagii și câte și mai câte. Datorită acestei colecții excepționale de substanțe benefice, consumul de pudră de fucus reglează schimburile de substanțe la nivel celular, promovând eliminarea toxinelor. De asemenea, accelerează rata metabolică prin stimularea ușoară a tiroidei – din acest motiv cei care suferă de hipertiroidie e bine s-o evite – ,  ajută la normalizarea glicemiei și diminuarea senzației de foame, precum și la reglarea tranzitului intestinal.  

Mod de utilizare: câte 1 capsulă de trei ori pe zi, cu 15 minute înainte de masă, împreună cu un pahar de apă.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate