Cel mai usor regim

Timp estimat de citire:

0 minute, 54 secunde

Ma numesc Stefan Ilona, sunt casatorita si am un baietel de un an si opt luni. Daca sotul meu a fost unul dintre castigatorii din luna noiembrie ai concursului revistei dumneavoastra m-am gandit sa particip si eu la acest concurs cu reteta mea.De la 75 kg la 67 kg

In timpul regimului se beau pe parcursul unei zile 2 l de lichide (apa plata sau ceai fara zahar). Intr-o luna si jumatate am slabit 8 kg ajungand de la 75 kg la 67 kg. Va trimit doua fotografii cu mine cand am fost plinuta si acum, cand am slabit. Inchei aceasta scrisoare prin a ura tuturor cititorilor succes si vointa!

Regimul meu, cel mai usor!

La 1,70 m am avut 75 kg ceea ce m-a determinat sa tin regim deoarece nu ma simteam bine, oboseam foarte repede.
Am urmat un regim destul de usor si anume:

Ora 7.00 – o cafea fara zahar;

Ora 9.00 – un ou fiert;

Ora 13.00 – 150 g carne fiarta (de vita sau pui) sau 100 g parizer;

Ora 16.00 – un mar sau o cana de suc de rosii;

Ora 18.00 – o cana de ceai de slabit.

Mai 2005

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

  1. a**t**ii spune:

    acest regim l-am tinut si eu acum ceva ani dar e destul de greu,eu ameteam bine din cauza ca era foarte putina mancare

  2. n**i**22 spune:

    da intr-adevar putine kg ca se maninca foarte putin,si nu e chiar asa de usor acest regim dupa cum spui tu,cred ca depinde de fiecare organizm unii pot sa slabeasca si mai mult tinind acest regim

  3. 1**u spune:

    putine kg.pierdute avand in vedere faptul ca nu prea se mananca

Politica de confidentialitate