Cel mai gras om din lume a suferit o criza cardiaca

Timp estimat de citire:

0 minute, 32 secunde

Paul Mason, in varsta de 48 de ani, cel mai gras om din lume, care cantarea pana nu demult 444,5 kilograme, a suferit o criza cardiaca la sfarsitul saptamanii trecute, el aflandu-se in prezent in spital.Medicii de la spitalul Ipswich au refuzat sa dea detalii despre starea sa de sanatate, nestiindu-se daca aceasta este sau nu stabila. Mason chiar a anuntat recent ca intentioneaza sa scrie o carte in care sa dezvaluie secretele slabirii sale rapide.
Inainte de a incepe lupta cu kilogramele, Mason manca zilnic circa 20.000 de calorii, doar noaptea facand comanda de trei ori la firmele de catering, intre mese delectandu-se cu friptura.

Mai multe … FOXNEWS

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate