Cei mai buni carbohidrați pentru slăbit

Timp estimat de citire0 minute, 35 secunde

Mazărea verde

½ de cană conține 67 de calorii, 12,5 g de carbohidrați, 4,5g de fibre

O porție de mâncare sau piure delicios de mazăre asigură 12% din doza zilnică recomandată zilnică de zinc a unui adult. Mai cunoscut pentru proprietățile sale imunostimulatoare și antivirale, acest oligoelement e indispensabil sănătății și pentru că intervine în unele procese hormonale. Mai exact, el ajută pancreasul să secrete cantități adecvate de insulină și îi permite acesteia să funcționeze corespunzător. Totodată, zincul are o contribuție substanțială în controlul apetitului, prin creșterea nivelului de leptină, un hormon care vă alertează creierul atunci când stomacul a primit destulă mâncare.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate