Ce mănâncă medicii de Sărbători

Timp estimat de citire:

0 minute, 48 secunde

Dr. Paul Dragomir, medic primar gastroenterologie, medic specialist medicină internă/ Medsana

Perioada Sărbătorilor este ocazia perfectă de a fi împreună cu cei dragi și de a ne bucura de ospitalitatea, libertatea, prietenia, toleranța, liniștea și credința care domnesc asupra acestor zile. Pentru a evita surprize neplăcute în ceea ce privește sănătatea, trebuie măsură în tot ce facem, iar punctul de vedere al unui medic gastroenterolog nu poate fi altul decât cel de a evita excesele, bucurându-ne însă de atmosfera festivă. Personal vă pot mărturisi că voi avea pe masă ceea ce prefer în mod obișnuit – piept de pui la grătar cu piure de cartofi sau cartofi natur, ciorbă de legume sau de perișoare. Extravaganța ar fi reprezentată de lebăr și salată boeuf pentru un strop de culoare gastronomică, iar la desert – înghețată. Vă urez tuturor „Sărbători Fericite!”, pe gustul dumneavoastră!

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate