Ce mănâncă medicii de Sărbători
Dr. Paul Dragomir, medic primar gastroenterologie, medic specialist medicină internă/ Medsana
Perioada Sărbătorilor este ocazia perfectă de a fi împreună cu cei dragi și de a ne bucura de ospitalitatea, libertatea, prietenia, toleranța, liniștea și credința care domnesc asupra acestor zile. Pentru a evita surprize neplăcute în ceea ce privește sănătatea, trebuie măsură în tot ce facem, iar punctul de vedere al unui medic gastroenterolog nu poate fi altul decât cel de a evita excesele, bucurându-ne însă de atmosfera festivă. Personal vă pot mărturisi că voi avea pe masă ceea ce prefer în mod obișnuit - piept de pui la grătar cu piure de cartofi sau cartofi natur, ciorbă de legume sau de perișoare. Extravaganța ar fi reprezentată de lebăr și salată boeuf pentru un strop de culoare gastronomică, iar la desert - înghețată. Vă urez tuturor „Sărbători Fericite!”, pe gustul dumneavoastră!
20.12.2019
3559


Timp estimat de citire:
0 minute, 48 secunde
Ce și cum să mâncăm pentru a avea o viață lungă, ferită de boli
09.03.2023

Cele mai importante vitamine - funcții în organism și surse alimentare
07.03.2023