Catena ofera reduceri suplimentare pacientilor cu afectiuni cronice

Timp estimat de citire1 minut, 17 secunde

Cel mai mare lant de farmacii la nivel national, Catena, vine in sprijinul pacientilor cu afectiuni cronice prin incheierea unui parteneriat cu COPAC (Coalitia Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice) din Romania. Astfel, Catena le va oferi celor peste 6.000 de membri ai COPAC sprijinul necesar pentru a avea acces mai usor la tratament, prin acordarea unor reduceri suplimentare.

In ultimii ani, Catena, farmacia inimii, a devenit alegerea principala a pacientilor din Romania, datorita sfaturilor si recomandarilor profesioniste oferite, a gamei vaste de produse farmaceutice si parafarmaceutice, cosmetice, dermatocosmetice, remedii homeopate, terapii naturiste, precum si a reducerilor oferite in baza cardului de fidelitate. In 2014, Catena a devenit primul lant de farmacii ce a incheiat un astfel de parteneriat pentru a veni in sprijinul pacientilor cu boli cronice.

Ce beneficii au membrii COPAC la Catena?

Pe langa reducerile la peste 4.000 de produse si beneficiile pe care le ofera cardul de fidelitate Catena, membrii COPAC vor putea beneficia de reduceri suplimentare la achizitionarea a 150 de medicamente.

Printre acestea, se regasesc medicamentele cele mai prescrise pacientilor cu afectiuni cronice din mai multe organizatii ale pacientilor, precum Asociatia Pacientilor Oncologici din Romania, Asociatia Antiparkinson, Asociatia Persoanelor cu Talasemie Majora, Uniunea Nationala a Organizatiilor Persoanelor Infectate cu HIV/SIDA, Societatea de Scleroza Multipla din Romania, Alianta Nationala de Boli Rare din Romania, Asociatia Transplantatilor din Romania, Fundatia Baylor Marea Neagra, Asociatia Romana de Hemofilie, Asociatia pentru Sprijinirea Pacientilor cu Tuberculoza MDR, Asociatia Prader Willi Romania, Asociatia Romana de Cancere Rare, Asociatia Pacientilor cu Boli Reumatismale Inflamatorii din Transilvania „ART”, toate sub umbrela COPAC.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate