Campionatul de handbal „Prinde Aripi” Catena Racing Team editia a V-a, Pitesti 2017

Timp estimat de citire0 minute, 30 secunde

Pitesti, un loc plin de istorie pentru handbalul feminin din Romania… Aici s-a tinut cea de-a V-a editie a Campionatului de Handbal Feminin PPRINDE ARIPI, Catena Racing Team! Un loc care ne-a primit cu bratele larg deschise si zambete multe! Daca editiile trecute inregistram o inscriere de 9 echipe, acum s-a inregistrat un record de participare, inscriindu-se 13 echipe: Pitesti, Bucuresti, Ploiesti, Galati, Constanta, Tulcea, Craiova, Timisoara, Sibiu, Brasov, Iasi, Satu Mare si Zona Sud!

Clasamentul editiei a V-a a Campionatului National de Handbal Feminin „PRINDE ARIPI” Catena Racing Team PITESTI 2017, a fost:

Locul I: PITESTI
 
Locul II: BUCURESTI
 
Locul III: CONSTANTA

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate