Ca sa slabesti, mananca dintr-o farfurie rosie!

Timp estimat de citire:

0 minute, 49 secunde

In ultimul timp, cercetatorii se intrec in studii legate de slabit si obiceiuri culinare, sustinand lupta impotriva epidemiei de obezitate. Un nou astfel de studiu ne arata ca farfuriile si canile de culoare rosie pot influenta pozitiv orice cura de slabit!

Rezultatele studiului realizat de o echipa de cercetatori din Germania si Elvetia au fost recent publicate in revista Appetite, fiind imediat preluate de publicatii din intreaga lume. La studiu au participat 109 persoane, care au fost servite cu covrigei aranjati in farfurii albastre, albe sau rosii, cei care au mancat cel mai putin fiind cei serviti cu farfurii rosii.

In plus, 41 de barbati au fost invitati sa bea ceai din cani albastre sau rosii, demonstrandu-se ca persoanele care au baut din canile rosii au consumat cu 44% mai putin. Explicatia stiintifica ar fi ca rosul este asociat cu pericolul, interdictia si oprirea, de aceea rezultatele acestui studio ar putea fi folosite pentru a combate atat obezitatea, cat si consumul excesiv de alcool, mentioneaza cercetatorii.

Raluca Mateescu

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate