Bunătăți din soia de la Inedit

Timp estimat de citire1 minut, 10 secunde

Inedit aduce produse sanatoase si naturale pentru consumatorii care au grija de sanatatea lor prin intermediul alimentatiei. Prin aportul nutritional, siguranta calitatii produselor si prin starea de bine pe care o confera, gama Bunatati din soia de la Inedit se adreseaza tuturor personelor ce-si doresc sa manance produse cu o actiune favorabila asupra organismului, dar si celor ce opteaza pentru o alimenatatie de tip vegetarian.

Produsele Inedit reprezinta o garantie a unei alimentatii sanatoase si diversificate, bazata pe soia, singura planta-aliment care contine toti aminoacizii necesari organismului. Gama Inedit contine produse realizate din soia nemodificata genetic, procesata dupa metode traditionale, care exclud folosirea conservantilor si a stimulatorilor de gust. Produsele Inedit sunt preparate din materii prime si ingrediente atent selectionate. Fiecare produs are un gust deosebit, datorita retetelor speciale de preparare care combina soia cu alte ingrediente si condimente naturale.

Preluarea firmei Inedit de catre multinationala Dr. Oetker Romania a insemnat modernizarea fabricii, prin marirea spatiului de productie, ajutand la dezvoltarea, inovarea si realizarea unor produse cu retete si arome delicioase, un intreg meniu vegetarian mai variat, mai gustos si mai sanatos, sub deviza “Din respect pentru oameni”.

In continuare Inedit si-a urmat calea si a pastrat aceleasi metode traditionale de productie, fiind singurul producator de pe piata care proceseaza direct boabele de soia, in mod traditional, obtinand cea mai variata gama de produse premium, gata preparate, pe baza de soia.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

  1. k**i** spune:

    aceste produse,se pot cumpera pe nettet?

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate