Body Mind Spirit Festival – festival dedicat dezvoltarii personale

Timp estimat de citire:

0 minute, 51 secunde

In perioada 26-28 martie 2010 a avut loc la Sala Palatului a IV-a editie a festivalului dedicat dezvoltarii personale, Body Mind Spirit Festival.Festivalul a promovat o viata echilibrata pe toate planurile: trup, minte si suflet, iar pentru  a asigura acest tel organizatorii l-au structurat pe trei planuri principale: expozitie cu vanzare de produse, seminarii de dezvoltare personala, manifestari artistice si demonstratii sportive. In cadrul seminariilor gratuite ce s-au desfasurat pe tot parcursul expozitiei, din ora in ora, si-au expus temele personalitati din domeniu, precum Oreste Teodorescu, Dr. Cristian Andrei,  Dr. Mircea Ciuhrii, Dr. Ovidiu Bojor, astrolog Minerva.
In cadrul targului au fost prezentate oferte din domeniul produselor eco si bio, produse naturiste, suplimente nutritive, aparatura medicala, bijuterii, cristale, pietre semipretioase, decoratiuni interioare, articole sportive, cursuri, carti, reviste, tratamente faciale si corporale, wellness si spa etc.
Organizatorii au amenajat si „coltul cititorului” un spatiu special creat pentru cei care si-au dorit sa citeasca cartile expuse de editurile participante.

Persoana de contact: Daniela Cristea
E-mail: daniela.cristea@mhmedia.ro
Tel: 0726.10.33.57

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate