Body Mind Spirit Festival, 2-4 martie, Sala Palatului Bucuresti

Timp estimat de citire0 minute, 59 secunde

Vrei sa scapi de stres in cateva minute? Sau iti doresti sa slabesti? Vrei sa descoperi ultimele tendinte in materie de suplimente nutritive? Sau pur si simplu ti-ar placea sa realizezi cat de puternic esti din punct de vedere mental? Sau poate ar fi interesant sa afli cum sa-ti gasesti sufletul pereche sau cum sa ai o comunicare mai buna cu cei din jur?

Invata cum sa-ti construiesti acasa un mini spa, gaseste calea catre fericire sau imbunatateste-ti cariera. De la produse naturiste si cosmetice la psihologie si dezvoltare personala, in cadrul Body Mind Spirit Festival exista cate ceva pentru fiecare vizitator interesat de un stil de viata mai sanatos si mai implinit.

Fie ca esti in cautare de informatii sau de inspiratie Body Mind Spirit Festival te invita sa-ti stimulezi mintea, sa-ti revitalizezi corpul si sa-ti implinesti sufletul

Toate acestea cu expozanti de top, traineri de inalta tinuta, asociatii sportive de renume si artisti talentati.

Participa gratuit la prezentarile si workshopurile din cadrul evenimentului! Locuri limitate! Inscrie-te aici: http://www.bodymindspiritfestival.ro/prezentari/

Vino si tu pe 2-4 martie 2012, la Body Mind Spirit Festival pentru a-ti lua portia de sanatate, relaxare si echilibru! www.bodymindspiritfestival.ro

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate