BILLA Romania si-a deschis portile pentru copiii de la British School of Bucharest

Timp estimat de citire1 minut, 53 secunde

BILLA Romania a fost gazda vizitei unui grup de scolari de la British School of Bucharest in magazinul Billa – Barbu Vacarescu, cu scopul de a-i familiariza pe acestia cu modalitatile prin care pot alege cele mai sanatoase si proaspete alimente dar si pentru a intelege necesitatea lor in viata de zi cu zi.

Initiativa face parte dintr-un program educational pentru scolari privind alimentatia sanatoasa, pe care BILLA Romania il sprijina printr-un parteneriat cu British School of Bucharest. BILLA Romania considera nutritia copiilor foarte importanta, mai ales cand acestia se afla intr-o etapa de crestere si dezvoltare, motiv pentru care incearca sa-i indrume catre produsele sanatoase.

“Ne bucuram de colaborarea cu British School of Bucharest, alaturi de care putem contribui la educatia elevilor inca din primii ani de scoala, mai ales intr-o perioada in care mancarea mai putin sanatoasa este foarte accesibila pentru copii. BILLA ofera o gama larga de produse proaspete ce vin in ajutorul familiilor dornice sa ofere copiilor o alimentatie in concordanta cu varsta si nevoile lor.” a declarat Sabin Fane, Director Marketing BILLA Romania.

Copiii participanti la evenimentfac parte din grupa pregatitoare, avand varste cuprinse intre cinci si sapte ani. Ei au avut posibilitatea de a vizita urmatoarele zone din cadrul magazinului: brutarie si panificatie, lactate, carne dar si zonele in care si-au putut cantari singuri produsele.

“Pentru noi acest parteneriat cu BILLA Romania inseamna un pas in plus in educarea elevilor cu privire la un stil de viata sanatos si la o alimentatia echilibrata. Elevii care au participat la acest eveniment au avut acces la toata gama de alimente disponibile dar si la modalitatile in care pot alege cele mai bune produsele pentru ei. Cu totii stim ca preferintele alimentare se formeaza inca din copilarie si persista aproape toata viata, de aceea consideram foarte important sa oferim copiiilor optiuni variate astfel incat sa deprinda obiceiuri alimentare sanatoase” declara Jo Puddy Wells, Director al British School of Bucharest.

Parteneriatul dintre BILLA Romania si British School of Bucharest reprezinta partea practica a cursurilor de gatit ce au loc in cadrul scolii, prin care elevii inteleg ce inseamna o alimentatie corespunzatoare, cum pot fi consumate o varietate de alimente atata timp cat dieta ramane variata, echilibrata si este consumata in cantitati moderate

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate