Beyonce danseaza pentru a combate obezitatea infantila

Timp estimat de citire0 minute, 35 secunde

Michelle Obama, Prima Doamna a Statelor Unite, a lansat o campanie de proportii prin care doreste sa-i invete pe oameni sa faca mai mult sport, sa manance mai sanatos si sa slabeasca, daca au kilograme in plus.

Beyonce s-a alaturat si ea acestei initiative demne de lauda si a creat un videoclip care, spera ea, ii va mobiliza pe copiii supraponderali sa faca mai multa miscare.
Videoclipul, intitulat Move Your Body, este un remake al piesei Get Me Bodied si sustine miscarea, sportul si stilul de viata sanatos in randul copiilor. Videoclipul ii imbie pe toti copiii sa se distreze si sa slabeasca dansand pe ritmuri vesele de salsa, dancehall sau hip-hop.

Raluca Mateescu

foto: www.beyonceonline.com

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate