Belvita Start – biscuiti creati special pentru micul dejun

Timp estimat de citire0 minute, 27 secunde

Fabricati din ingrediente atent selectionate, bogati in cereale, biscuitii Belvita Start sunt o sursa de fibre, vitamine si minerale.Fabricati din ingrediente atent selectionate, bogati in cereale, biscuitii Belvita Start sunt o sursa de fibre, vitamine si minerale.S-a demonstrat ca, atunci când sunt consumati ca parte a unui mic dejun echilibrat, ei elibereaza treptat carbohidrati timp de 4 ore si te mentin in forma toata dimineata. Biscuitii Belvita Start sunt disponibili pe piata din România in trei variante de arome: 4 cereale si lapte, cereale si fructe, cereale si ciocolata

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate