Bauturile carbogazoase dulci, interzise in scolile americane

Timp estimat de citire0 minute, 24 secunde

O conventie pentru a vinde bauturi sanatoase in scolile din Statele Unite ale Americii a redus cantitatea de bauturi carbogazoase dulci oferita catre studenti, a afirmat fostul presedinte, Bill Clinton.Multi experti americani sunt de parere ca bauturile non-dietetice sunt sursa surplusului de calorii din dieta americanilor. Doua treimi din americani, incluzand unul din trei copii, sunt supraponderali sau obezi.
Initiativa “Asociatiei Americane a Bauturilor” a ajutat la scaderea consumului de bauturi dulci cu 95% comparativ cu anul 2004.

 

www.reuters.com

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate