Balul bobocilor de la ASE, pe 22 noiembrie

Timp estimat de citire1 minut, 35 secunde

Sezonul rece iti aduce petrecerile incendiare ASE! Vino sa iei pulsul distractiei la Balul Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori, joi, 22 noiembrie, incepand cu orele 20:30, la Clubul Fratelli.Pentru ca reteta unei petreceri reusite se stie deja, organizatorii s-au gandit sa ii dea un plus de savoare cu o tematica speciala, asa ca joi, invitatul special al serii, CRBL, va asteapta la Movie Night Party.

CRBL a tinut sa transmita inainte de concert cateva sfaturi amatorilor de distractie :
“Eu spun ca studentii ar trebui sa se distreze cat mai mult, mai ales la Balul Bobocilor, pentru ca, dupa parerea mea, facultatea poate fi un pas catre un viitor luminos sau catre unul sumbru. Tara noastra este taramul tuturor posibilitatilor, studentii care termina economia, medicina sau alte specializari pot ajunge cu greu sa profeseze in Romania. Unii pleaca in afara, altii nu isi gasesc de lucru in domeniu si lucreaza pe cativa lei in diverse locuri si putini dintre ei reusesc sa evolueze ca specialisti in domeniile absolvite. Tocmai de aceea eu vin la Balul Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori cu un nou personaj, si anume Petre, cel care va fi cu siguranta viitorul presedinte al tarii noastre. Cred ca Petre o sa ajunga sa ia voturile in unanimitate la Movie Night Party, de joi seara, pentru ca el da liber la petrecere”.

Dupa spusele lui CRBL, la Balul ASE de joi, invitatii vor invata sa danseze coregrafia lui Petre: “Ii voi invata pe studenti dansul stilizat denumit Trece Timpul, o coregrafie realizata special pentru poporul roman, foarte usor de realizat”, a mai adaugat CRBL.

Cele mai noi sounduri, cele mai frumoase animatoare, entertaineri de exceptie, o locatia perfecta si amfitrionul petrecerilor, Mihai Morar, vor face ca seara party-ului ASE sa fie una de neuitat chiar si pentru cei mai pretentiosi dintre petrecareti.

Biletele se gasesc in incinta ASE.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate