Atentie la greutatea copiilor mici!

Timp estimat de citire:

0 minute, 27 secunde

Multi parinti au tendinta de a subestima greutatea prea mare a copiilor, arata rezultatele unui studiu publicat recent in SUA.71% dintre parintii de copii supraponderali si obezi care au participat la studiu au afirmat ca greutatea copiilor este fie normala, fie prea mica. Studiul trage un semnal de alarma pentru medicii pediatri, carora Academia Americana de Pediatrie le recomanda sa monitorizeze greutatea micutilor inca de la varsta de doi ani.
Un numar mare de studii au aratat ca supraponderalitatea la copilul mic poate cauza obezitate la varsta scolara si adolescenta.


Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate