Antrenează-te cu Thor!

Timp estimat de citire0 minute, 48 secunde

Celebrul Chris Hemsworth, actorul australian care îl interpretează pe zeul Thor, în filmele cu super-eroi Marvel, și-a lansat recent un program de fitness și nutriție personalizată. Acesta poate fi accesat prin intermediul site-ului centr.com sau căutând aplicația pe Google Play.

“M-am simțit atât de norocos să lucrez cu experți renumiți din domeniile sănătății, nutriției și fitness-ului și m-am gândit că aș putea împărtăși această cunoaștere”, declară Chris. Astfel, pentru 10 dolari pe lună poți accesa diverse antrenamente pentru acasă, alegând intensitatea, multe opțiuni de planuri de dietă și rețete sănătoase, dar și metode de relaxare și gestionare a stresului. Acestea sunt puse la punct de o echipă întreagă de specialiști, care au lucrat împreună cu Chris. În perioada stării de urgență, din lunile martie și aprilie, aplicația a fost gratuită pentru 6 săptămâni.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate