Ana Pan & Ana Co lanseaza painea si dulciurile care nu ingrasa

Timp estimat de citire0 minute, 34 secunde

Din aprilie, produsele din gama sunt disponibile in cofetariile Ana Pan & Ana Co. Destinate atat persoanelor supraponderale, cat si celor care doresc sa adopte un stil de viata sanatos, aceste produse sunt obtinute din ingrediente speciale care corespund unei diete bazate pe indicii glicemici ai alimentelor. Painea si dulciurile din gama „Slabesti mancand” contin un amestec de fibre si proteine vegetale al caror efect de combatere a obezitatii este recunoscut de comunitatea medicala internationala. Pentru inceput, Ana Pan & Ana Co ofera clientilor urmatoarele sortimente de produse dietetice: paine, chifle, saratele si prajituri cu fructe. In functie de cerintele si gusturile consumatorilor, vor fi adaugate noi sortimente: cozonaci, checuri, prajituri, torturi, inghetata, bomboane si multe alte specialitati.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate