Alimente care te scapa de stres

Timp estimat de citire0 minute, 28 secunde

Exista alimente ce pot diminua stresul! Cercetatorii germani au descoperit ca vitamina C reduce stresul si mentine presiunea sangelui la nivel normal dupa o situatie stresanta. Vitamina C accelereaza si sistemul imunitar, deci consumul unei portocale te va ajuta sa treci mai bine peste situatiile stresante.Cartofii dulci pot reduce stresul datorita carbohidratilor si zaharului pe care il contin. Ei au in compozitie betacaroten si alte vitamine, iar fibrele ajuta organismul sa proceseze carbohidratii. Caisele sunt bogate in magneziu, element cunoscut  drept  eliminator al stresului si relaxant al  muschilor.

http: HealthNews

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate