Alimentatia corespunzatoare pentru bolnavii de ulcer

Timp estimat de citire0 minute, 51 secunde

Nutritionistii sunt de parere ca principala cauza in aparitia ulcerului este alimentatia necorespunzatoare. Tocmai de aceea dieta este cel mai potrivit tratament din punctul lor de vedere.

Pentru ca exista tipuri de ulcer care pot fi reactii alergice la unele alimente, un anumit regim alimentar poate fi remediul pe care il cauti. Specialistii sunt de parere ca prima masura pe care o persoana cu ulcer o va lua va fi limitarea consumului de cafea, alcool si sucuri acidulate. Regimul cu suc de varza poate fi un remediu eficient pentru tine. Bea in fiecare zi pentru mai multe saptamani, iar dupa un timp se poate combina cu cel de telina, pentru a varia tratamentul. Studiile specialistilor americani au aratat ca varza are proprietatea de a favoriza tranzitul intestinal si poate fi tratamentul perfect impotriva ulcerului. Tratamentul homeopat poate fi eficient doar daca este prescris de catre un specialist. Cel traditional chinezesc consta in masaje ale zonei stomacului si splinei, pentru imbunatatirea circulatiei si favorizarea traficului intestinal sau sedinte de acupunctura.

health.howstuffworks.com

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate