Al XI-lea Congres National de Boli Infectioase

Timp estimat de citire0 minute, 54 secunde

Societatea Nationala Romana de Boli Infectioase si comitetul de organizare anunta ca va avea loc Al XI-lea Congres National de Boli Infectioase, organizat in Bucuresti, la Crystal Palace Ballrooms, perioada 26-29 septembrie 2012.

Congresul are ca tema generala: “Orientari actuale in domeniul bolilor infectioase acute transmisibile” si este creditat de CMR.

Medicii participanti la congres  vor primi certificate de atestare cu credite EMC , precum si un abonament gratuit la ’’Revista Romana de Boli Infectioase’’, revista oficiala a SNRBI (CNCSIS B+). Abonamentul ofera 5 credite EMCD, credite suplimentare congresului.

In data de 26 septembrie 2012 se vor desfasura cursurile precongres. Participarea la aceste cursuri este gratuita pentru medicii inscrisi la manifestare, in limita locurilor disponibilie. Se va lucra pe ateliere de 100-120 participanti.

Ca modalitate de desfasurare a lucrarilor Congresului, vor fi cuprinse sesiuni plenare, sesiuni de prezentari orale, expunere de postere (inclusiv o sesiune dedicata prezentarii posterelor si discutiilor pe marginea acestora), cursuri postuniversitare, simpozioane satelit, discutii si intalniri la standurile expozitionale si numeroase alte surprize.

Informatii suplimentare, taxa inscriere si oportunitati: http://cnbi2012.org/ 

 

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate