Afrodisiace: alimentele care te duc in al noualea cer

Timp estimat de citire:

0 minute, 25 secunde

Ciocolata

Cu a sa textura fina, ciocolata exprima senzualitate, dar nu acesta este principalul sau atu. In compozitia ei, si in special in sortimentele cu procent ridicat de cacao, gasim anandamina si feniletilamina, doua substante chimice care declanseaza o stare generala de bine, prin stimularea secretiei de serotonina, deja celebrul hormon al fericirii. De asemenea, ciocoalta neagra contine teobromina, un alcaloid cu efect excitant al sistemului nervos, dar si o multime de antioxidanti care contribuie la buna functionare a organismului din toate punctele de vedere.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate