Actorul Alexandru Arsinel isi lanseaza cartea biografica

Timp estimat de citire1 minut, 30 secunde

Editura ALL si Teatrul de Revista „CONSTANTIN TANASE” organizeaza  joi, 15 noiembrie, ora 18:30, in cafeneaua Starbucks – America House (Bd. Nicolae Titulescu, nr. 4-8) o intalnire inedita cu actorul ALEXANDRU ARSINEL. Aceasta este ocazionata de lansarea biografiei sale, intitulata „Alexandru Arsinel, de la Dolhasca pe… Calea Victoriei. Maria Capelos intr-o discutie amicala cu Alexandru Arsinel”.

Sponsor al cartii, CATENA

Participa: Alexandru Arsinel, Directorul Teatrului de Revista „CONSTANTIN TANASE”, Maria Capelos (jurnalist la „Medien Holding”) si Mario De Mezzo (CEO Grupul Editorial ALL), alaturi de artisti ai Teatrului de Revista „CONSTANTIN TANASE” (actori, interpreti, dansatori, coregrafi, scenografi, regizori), colegi de breasla, interpreti, scriitori, critici literari, oameni de arta si cultura.

In aceasta carte, Alexandru Arsinel se destainuie si ne dezvaluie drumul parcurs din satul natal Dolhasca pana pe Calea Victoriei, locul unde se afla Sala SAVOY a Teatrului de Revista „CONSTANTIN TANASE”.

Citindu-i amintirile sincere, veti cunoaste un OM, nu numai un artist, care evoca trei „epoci” istorice prin care a trecut. Astfel, marele actor este, prin amintirile evocate, mai convingator decat orice… carte de istorie. Pentru ca aceasta carte este o poveste de viata unica, prea putin stiuta.

In aceste destainuiri, Alexandru Arsinel ne propune discret sa gandim atent la calea profesiei alese si sa nu uitam nicio clipa de cei din preajma noastra, de familie, de colegi, de prieteni, de publicul spectator.

Mai mult, toti admiratorii lui Alexandru Arsinel vor avea ocazia sa obtina un autograf si o dedicatie din partea maestrului, pe pagina de garda a cartii sale, si sambata, 24 noiembrie, la orele 16.00, la standul Editurii ALL din incinta Pavilionului Central Romexpo. La  cea de-a 19-a editie a Targului International GAUDEAMUS – Carte de invatatura, va avea loc lansarea oficiala a cartii sale.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate